Τεχνικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η ιστορία της εταιρίας μας

Μάθετε πως κατάφερε η εταιρία PoliSafety να γίνει το μεγαλύτερο Τεχνικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Σχετικά με την εταιρία μας

Η ίδρυση της εταιρίας POLISAFETY πραγματοποιήθηκε το 1981 από τον κ. Πολύδωρο Λεπτοκαρίδη μετουσιώνοντας σε πράξη την επιθυμία του να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία θα προστάτευαν τους εργαζόμενους σε βαριές βιομηχανίες αλλά και σε κάθε εργασία που υπήρχε ανάγκη προστασίας από τους καθημερινούς κινδύνους, στον εργασιακό χώρο.

Η αναγνώριση της ανάγκης που είχε η αγορά για την δημιουργία αξιόπιστων, πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων για την προστασία των εργαζομένων και όχι μόνο ήταν η ώθηση για την κατασκευή δερμάτινων γαντιών καθώς την παράλληλη εισαγωγή αντίστοιχων ειδών προστασίας εργαζομένων όπως παπούτσια ασφαλείας, μάσκες προστασίας αερίων, γυαλιά προστασίας, ενδύματα και φόρμες εργασίας, αδιάβροχα, κώνους και πλέγματα ασφαλείας, γάντια εργασίας, πάστες καθαρισμού χεριών, ασπίδες προστασίας, ωτοασπίδες θορύβου, γαλότσες, μπότες ασφαλείας, φίλτρα ασφαλείας.

0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
0
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
0
ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάθε μέρα κι ένα βήμα πιο μπροστά

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Όλα αυτά πάντα με την πιστοποίηση ευρωπαϊκής φόρμας και σύμφωνα με όλες τις διατάξεις προδιαγραφών, κάτι στο οποίο η εταιρία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα. Αυτό συντέλεσε να ανέβει η εταιρία στο επίπεδο πωλήσεων, να ξεφύγει από τα σύνορα της Θεσσαλονίκης και γίνει πρωτοπόρος στην βόρεια Ελλάδα στα είδη προστασίας εργαζομένων. Η εταιρία του Λεπτοκαρίδη Πολύδωρου έπειτα από κάποια χρόνια δημιουργικά, ανέπτυξε ένα σοβαρό αριθμό συνεργατών που μέσα σε αυτό το φάσμα περιλάμβανε και μεγάλες βιομηχανίες , Αλουμιλ Α.Ε , Σιδενορ Α.Ε, Sato A.E, Πυραμις Α.Ε, Κλενμαν Α.Ε, καθώς και πολλές άλλες. Η ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού καθώς και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τούς πελάτες, μας ώθησε να λάβουμε συμμετοχή στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης για δύο συνεχή έτη 1994-1995. Εκεί μας τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί πελάτες, συνεργάτες καθώς και το κοινό των επισκεπτών της έκθεσης.

Όσο η αναγνώριση και η ζήτηση μεγάλωνε μας έδωσε ώθηση να συνεργαστούμε με μεγάλους οίκους κατασκευής και εμπορίας.
Προσθέσαμε στην γκάμα μας και άλλα προϊόντα όπως εργαλεία ηλεκτρικά, εργαλεία χειρός , μηχανήματα και παντός τύπου προϊόντα κήπου,
βίδες γαλβανιζέ, βίδες ανοξείδωτες, συστήματα ραφιών, είδη κοπής και λείανσης, είδη στερέωσης( βύσματα πλαστικά και μεταλλικά για εφαρμογές μπετου, χημικά βύσματα) χημικά προϊόντα ( σιλικόνες, αφρούς πολυουρεθανης, κόλλες στιγμής κ.α.) συστήματα στερέωσης, επιπλέον μέσα ατομικής προστασίας και οικιακά είδη. Συνεχίσαμε και συμπληρώσαμε στην εταιρία, σύμφωνα με την εξέλιξη τις τεχνολογίας, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με την ονομασία polisafety.gr και λίγο αργότερα δημιουργήσαμε το αποκλειστικό και πολυγλωσσικό site με την ονομασία firegloves.org για την προώθηση του προϊόντος μας , πυρίμαχα γάντια. Το 2018 επιπλέον προσθέσαμε ακόμα μια ιστοσελίδα, την e-vida.gr , για την προώθηση των προϊόντων μας αντιλαμβάνοντος την επιθυμία του κόσμου για επιπλέον ενημέρωση πάνω στα προϊόντα της εταιρίας μας.

Στόχος μας είναι η μακροχρόνια προσφορά προς την αγορά, προϊόντων υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας για την προστασία των εργαζομένων, εργαλεία, βίδες, οικιακά, που να απευθύνεται σε βαριές βιομηχανικές εργασίες έως χειρονακτικές. Κύριος στόχος επίσης, είναι η επέκταση μας σε παγκόσμιο επίπεδο με πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες.

ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

2013 - Διαδοχή

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών ο κύριος Πολύδωρος Λεπτοκαρίδης αποφασίζει να δώσει τη σκυτάλη στα δύο του παιδιά τη Θεανώ και τον Νικόλαο Λεπτοκαρίδη με σκοπό να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το όραμα της εταιρίας.

2009 - Εκθέσεις Αρτοποιίας

Για να οδηγηθεί μία επιτυχημένη πορεία στο εμπόριο των μικρομεσσαίων επαγγελματιών η εταιρία αποφασίζει να λάβει μέρος σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την επέκταση των πυρίμαχων προϊόντων.

2004 - Αναβάθμιση

Αναβαθμίζεται όλος ο εξοπλισμός μας με σκοπό να μπορέσει να εξυπηρετήσει την όλο και μεγαλύτερη ζήτηση των πυρίμαχων μας προϊόντων.

1995 - Πιστοποίηση

Τα πυρίμαχα μας προϊόντα πιστοποιούνται υπό τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1992 - Έκθεση Ειδών Ασφαλείας

Για πρώτη φορά από την δημιουργία της, η εταιρία αποφασίσει να συμμετάσχει σε τοπικές εκθέσεις.

1987 - Κατασκευή

Το 1987 μετά από πολλά χρόνια έρευνας ξεκινάει η παραγωγή των πυρίμαχων προϊόντων.

1981 - Η Αρχή

Ο κύριος Πολύδωρος Λεπτοκαρίδης δημιουργεί μια νέα εταιρεία με όραμα και μεράκι.

Δεν θα άφηνες το καλάθι σου έτσι απλά, σωστά;

Εισαγάγετε τα στοιχεία σας παρακάτω για να αποθηκεύσετε το καλάθι αγορών σας για αργότερα. Και, ποιος ξέρει, ίσως σας στείλουμε ακόμη και έναν εκπτωτικό κουπόνι.🙂

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο μας. Με την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Συχνές ερωτήσεις ℹ️

Για να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας Πατήστε ΕΔΩ 

Δευ – Παρ: 8:00 AM – 17:00 PM

Η διεύθυνση μας είναι

Ι. Κωλέττη 26 ( έναντι Ο.Π.Α.Π. – Τ.Ε.Β.Ε )
54627 Θεσσαλονίκη

Για να δείτε που βρίσκεται στον χάρτη πατήστε το ΕΔΩ

Email: info@polisafety.gr
Τηλέφωνο: 2310525234

Για να δείτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας πατήστε το ΕΔΩ