Μαθαίνοντας μαζί μας

Σωστή τοποθέτηση Laminate – Βήμα προς Βήμα

laminate flooring

Μάθετε πως μπορείτε εύκολα, γρήγορα και σωστά να εγκαταστήσετε πάτωμα laminate στο σπίτι, το εξοχικό, τον χώρο εργασίας σας και όπου αλλού επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τα αποκλειστικά προϊόντα της εταιρίας Wolfcraft.

Από κόφτες, τάκους, αποστάτες, και άλλα παρεμφερή προϊόντα για να σας βοηθήσουν, χωρίς να χρειαστεί να φωνάζετε επαγγελματία, ως προς το πως να τοποθετήσετε σωστά και ομοιόμορφα το πάτωμα laminate που έχετε επιλέξει.

[cq_vc_videocard videoid=”https://www.youtube.com/watch?v=izn51FTLCPQ” showbar=”true” videoquality=”hd720″ avatartype=”icon” icon_fontawesome=”fa fa-youtube” iconcolor=”#ffffff” iconbgcolor=”#cc181e” avatarname=”Βήμα προς βήμα η σωστή τοποθέτηση” textmode=”bydefault” elementheight=”400px”]Το πιο περιγραφικό εκπαιδευτικό βίντεο που σας εξηγεί βήμα προς βήμα πως να κόψετε και να τοποθετήσετε σωστά το πάτωμα laminate στον χώρο σας χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία.

Δείτε πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να χρησιμοποιήσετε όλη τη γκάμα της εταιρίας Wolfcraft όπως κόφτες, τάκους, αποστάτες, εργαλεία περιγραμμάτων, κ.α.[/cq_vc_videocard]

Προϊόντα που χρειάζεστε

Κόφτης φύλλων laminate Wolfcraft LC 600

48.00 με ΦΠΑ

Κόφτης φύλλων δαπέδου κατάλληλος για χρήση με όλους τους κοινούς τύπους laminate, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με ενσωματωμένη ηχομόνωση.

Σφήνες απόστασης Wolfcraft σετ 40 τεμαχίων

7.30 με ΦΠΑ

Σφήνες 58 x 30 mm για τη διατήρηση της απόστασης από τον τοίχο (αρμοί διαστολής) και αποτροπή ολίσθησης των φύλλων κατά τη τοποθέτηση.

Τάκος κρούσης Wolfcraft 6929000 τοποθέτησης Laminate

4.50 με ΦΠΑ

Τάκος διαστάσεων 300 x 27 x 50 mm ιδανικός για τη προσεκτική μεταχείριση του γλωσσιδίου και της αυλάκωσης της μελαμίνης.

Μοχλός τοποθέτησης laminate Wolfcraft

6.80 με ΦΠΑ

Μεταλλική ράβδος έλξης διαστάσεων 310 x 15 x 25 mm, ιδανικός για τοποθέτηση δαπέδων laminate.

Μετρητής γωνιών Wolfcraft 6921000

14.90 με ΦΠΑ

Μετρητής για την εύκολη, γρήγορη και ακριβής μέτρηση των γωνιών σας ώστε οι κοπές που επιθυμείτε να γίνουν με συνέπεια και ακρίβεια.

Μονταδόρος laminate Wolftcraft 6952000

11.40 με ΦΠΑ

Προσαρμογέας περιγράμματος laminate εξασφαλίζει την γρήγορη και εύκολη μεταφορά του περιγράμματος του τοίχου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ακριβείς εφαρμογή του τελευταίου φύλλου laminate.

Πριόνι ξύλου χειρός Wolfcraft 6925000

14.97 με ΦΠΑ

Πριόνι ξύλου διαστάσεων 90 x 390 x 45 mm κατάλληλο για την εύκολη κοπή του πλαισίου (κάσας) πόρτας.

Επίπεδη γωνία μαραγκού Wolfcraft 500mm

17.90 με ΦΠΑ

Επίπεδη γωνία με εναλλασόμενο οδηγό στοπ για εργασία με ακρίβεια στις ακμές και στις επιφάνειες και των δύο πλευρών του τεμαχίου εργασίας.

Έχετε ακόμα απορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους τεχνικούς μας θα σας εξηγήσει τα πάντα άμεσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *