ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η ιστορία της εταιρίας μας

Μάθετε πως κατάφερε η εταιρία PoliSafety να γίνει το μεγαλύτερο Τεχνικό Πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Σχετικά με την εταιρία μας
ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η ίδρυση της εταιρίας POLISAFETY πραγματοποιήθηκε το 1981 από τον κ. Πολύδωρο Λεπτοκαρίδη μετουσιώνοντας σε πράξη την επιθυμία του να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα τα οποία θα προστάτευαν τους εργαζόμενους σε βαριές βιομηχανίες αλλά και σε κάθε εργασία που υπήρχε ανάγκη προστασίας από τους καθημερινούς κινδύνους, στον εργασιακό χώρο.

Η αναγνώριση της ανάγκης που είχε η αγορά για την δημιουργία αξιόπιστων, πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων για την προστασία των εργαζομένων και όχι μόνο ήταν η ώθηση για την κατασκευή δερμάτινων γαντιών καθώς την παράλληλη εισαγωγή αντίστοιχων ειδών προστασίας εργαζομένων όπως παπούτσια ασφαλείας, μάσκες προστασίας αερίων, γυαλιά προστασίας, ενδύματα και φόρμες εργασίας, αδιάβροχα, κώνους και πλέγματα ασφαλείας, γάντια εργασίας, πάστες καθαρισμού χεριών, ασπίδες προστασίας, ωτοασπίδες θορύβου, γαλότσες, μπότες ασφαλείας, φίλτρα ασφαλείας.

6374 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
132 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
8178 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
31273 ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάθε μέρα κι ένα βήμα πιο μπροστά
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Όλα αυτά πάντα με την πιστοποίηση ευρωπαϊκής φόρμας και σύμφωνα με όλες τις διατάξεις προδιαγραφών, κάτι στο οποίο η εταιρία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα. Αυτό συντέλεσε να ανέβει η εταιρία στο επίπεδο πωλήσεων, να ξεφύγει από τα σύνορα της Θεσσαλονίκης και γίνει πρωτοπόρος στην βόρεια Ελλάδα στα είδη προστασίας εργαζομένων. Η εταιρία του Λεπτοκαρίδη Πολύδωρου έπειτα από κάποια χρόνια δημιουργικά, ανέπτυξε ένα σοβαρό αριθμό συνεργατών που μέσα σε αυτό το φάσμα περιλάμβανε και μεγάλες βιομηχανίες , Αλουμιλ Α.Ε , Σιδενορ Α.Ε, Sato A.E, Πυραμις Α.Ε, Κλενμαν Α.Ε, καθώς και πολλές άλλες. Η ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού καθώς και η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τούς πελάτες, μας ώθησε να λάβουμε συμμετοχή στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης για δύο συνεχή έτη 1994-1995. Εκεί μας τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί πελάτες, συνεργάτες καθώς και το κοινό των επισκεπτών της έκθεσης.

Όσο η αναγνώριση και η ζήτηση μεγάλωνε μας έδωσε ώθηση να συνεργαστούμε με μεγάλους οίκους κατασκευής και εμπορίας. Προσθέσαμε στην γκάμα μας και άλλα προϊόντα όπως εργαλεία ηλεκτρικά, εργαλεία χειρός , μηχανήματα και παντός τύπου προϊόντα κήπου, βίδες γαλβανιζέ, βίδες ανοξείδωτες, συστήματα ραφιών, είδη κοπής και λείανσης, είδη στερέωσης ( βύσματα πλαστικά και μεταλλικά για εφαρμογές μπετου, χημικά βύσματα) χημικά προϊόντα ( σιλικόνες, αφρούς πολυουρεθανης, κόλλες στιγμής κ.α.) συστήματα στερέωσης, επιπλέον μέσα ατομικής προστασίας και οικιακά είδη. Συνεχίσαμε και συμπληρώσαμε στην εταιρία, σύμφωνα με την εξέλιξη τις τεχνολογίας ,το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με την ονομασία polisafety.gr και λίγο αργότερα δημιουργήσαμε το αποκλειστικό και πολυγλωσσικό site με την ονομασία firegloves.org για την προώθηση του προϊόντος μας , πυρίμαχα γάντια. Το 2018 επιπλέον προσθέσαμε ακόμα μια ιστοσελίδα, την e-vida.gr , για την προώθηση των προϊόντων μας αντιλαμβάνοντος την επιθυμία του κόσμου για επιπλέον ενημέρωση πάνω στα προϊόντα της εταιρίας μας.

Στόχος μας είναι η μακροχρόνια προσφορά προς την αγορά, προϊόντων υψηλής ποιότητας και χρηστικότητας για την προστασία των εργαζομένων, εργαλεία, βίδες, οικιακά, που να απευθύνεται σε βαριές βιομηχανικές εργασίες έως χειρονακτικές. Κύριος στόχος επίσης, είναι η επέκταση μας σε παγκόσμιο επίπεδο με πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες.

[cq_vc_timeline bordercolor=”darkgray”][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” itemlabel=”1981″ itemtitle=”Η Αρχή”]Ο κύριος Πολύδωρος Λεπτοκαρίδης δημιουργεί μια νέα εταιρεία με όραμα και μεράκι.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” iconbgstyle=”grapefruit” itembackground=”grapefruit” itemlabel=”1987″ itemtitle=”Κατασκευή”]Το 1987 μετά από πολλά χρόνια έρευνας ξεκινάει η παραγωγή των πυρίμαχων προϊόντων.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” itemlabel=”1992″ itemtitle=”Έκθεση Ειδών Ασφαλείας”]Για πρώτη φορά από την δημιουργία της, η εταιρία αποφασίσει να συμμετάσχει σε τοπικές εκθέσεις.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” iconbgstyle=”mint” itembackground=”mint” itemlabel=”1995″ itemtitle=”Πιστοποίηση”]Τα πυρίμαχα μας προϊόντα πιστοποιούνται υπό τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” iconbgstyle=”bluejeans” itembackground=”bluejeans” itemlabel=”2004″ itemtitle=”Αναβάθμιση”]Αναβαθμίζεται όλος ο εξοπλισμός μας με σκοπό να μπορέσει να εξυπηρετήσει την όλο και μεγαλύτερη ζήτηση των πυρίμαχων μας προϊόντων.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” iconbgstyle=”lavender” itembackground=”lavender” itemlabel=”2009″ itemtitle=”Εκθέσεις Αρτοποιίας”]Για να οδηγηθεί μία επιτυχημένη πορεία στο εμπόριο των μικρομεσσαίων επαγγελματιών η εταιρία αποφασίζει να λάβει μέρος σε τοπικές και διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την επέκταση των πυρίμαχων προϊόντων.[/cq_vc_timeline_item][cq_vc_timeline_item icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-record” iconbgstyle=”darkgray” itembackground=”darkgray” itemlabel=”2013″ itemtitle=”Διαδοχή”]Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών ο κύριος Πολύδωρος Λεπτοκαρίδης αποφασίζει να δώσει τη σκυτάλη στα δύο του παιδιά τη Θεανώ και τον Νικόλαο Λεπτοκαρίδη με σκοπό να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο το όραμα της εταιρίας.[/cq_vc_timeline_item][/cq_vc_timeline]
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελάτε σε Επαφή

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να κάνετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας την εταιρία μας! Μπορείτε να έρθετε να γνωρίσετε και την ομάδα μας από κοντά οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ιωάννη Κωλέττη 26, 54627
Έναντι Ο.Π.Α.Π. – Τ.Ε.Β.Ε

Τηλέφωνο: 2310 525.234
Email: [email protected]

Ανάπτυξη ιστότοπου: Ιωάννης Φτάρας