Ειδήσεις & Νέα

Έκθεση Αρτόζα 2019 – Θα είμαστε εκεί!

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA αποτελεί διαχρονικά ένα λαμπερό εκθεσιακό «διαμάντι», καθώς εδώ σμιλεύονται οι πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες ανάμεσα στην προμηθευτική αγορά και τους επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως κάθε φορά έτσι και το 2019 η έκθεση φιλοξενείται στο Metropolitan Expo από τις 22 έως και τις 25 Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη έκθεση διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα και όπως πάντα έτσι και το 2019 θα παρεβρισκόμαστε κι εμείς εκεί ώστε να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα που κατασκευάζουμε.

Τα πυρίμαχα μας γάντια κατασκευάζονται από 100% πολυαμίδιο, που είναι παράγωγο του πασίγνωστου υλικού Kevlar, και μπορεί να προσφέρει προστασία σε θερμοκρασίες μέχρι και 500 βαθμούς Κελσίου! Με ενεργά πάνω από 900+ αρτοποιεία σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε άλλους τομείς όπως λατομεία, χαλυβουργίες, χυτήρια, κ.α. να προστατεύονται από τα άρτια εξιδανικευμένα προϊόντα μας.

Με live επιδείξεις που επιδεικνύουν την ανθεκτικότητα και την αντοχή των προϊόντων μας όπως άμεση επαφή σε θερμοκρασία και φλόγα, αντίσταση στη κοπή με φαλτσέτα, κ.α. για να δείτε με τα μάτια σας τον βαθμό προστασίας που σας προσφέρουν.

Πέρα από τα δικά μας προϊόντα θα διαθέτουμε επίσης στην έκθεση και άλλα προϊόντα όπως καθαριστικά, γάντια και σκουφάκια μίας χρήσεως, ποδιές, κ.α. που είμαστε σίγουροι πως θα καταπλήξουν κάθε αρτοποιό και ζαχαροπλάστη!

Δείτε στην κάτοψη της έκθεσης πως μπορείτε να έρθετε στο περίπτερό μας

Θέλετε να μας γνωρίσετε από κοντά;!

Θα μας βρείτε στο HALL 2 – περίπτερο D28

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έκθεση ή και τα προϊόντα μας;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *